Under gårdagen har juniorerna haft en match mot Nederländerna på morgonen och seniorerna en match mot Spanien på eftermiddag. Simmarna hade tävlingar under hela dagen och juniorerna representerade Svenska Makkabiförbundet vid en ceremoni till minne av Raoul Wallenberg på eftermiddagen.

Juniorernas match på morgonen slutade 3-2 till Nederländerna men denna matchen gjorde ingen skillnad, vi kommer fortfarande möta Nederländerna imorgon igen. Seniorernas match på eftermiddagen däremot slutade 5-1 till Sverige vilket betyder att seniorerna slutade på 7 plats.

Simmarna har under dagen fortsatt sina tävlingar och återigen samlat in medaljer. Dagens medaljskörd ligger på 5 guld, 4 silver och 3 brons. Under medalj ceremonin för simmarna fick våran egna överledare Stefan Levy dela ut medaljerna till våra simmare. Återigen ett stort grattis till våra fantastiska simmare Alicia Broner Fredriksson och Daniela Broner Fredriksson.

Fäktarnas medaljceremonier fortsatte också och de samlade in 1 lagguld och 2 lagsilver. Stort grattis till Isabell Lernesjö och Ulf Lernesjö.

På eftermiddag var det dags för ceremonin till minne av Raoul Wallenberg där våra juniorer representerade oss. Juniorerna fick träffa svenska vice ambassadör Katarina Szécsi Åsbrink. Utöver svenska vice ambassadören var bland många andra ambassadörerna från Danmark, Tyskland och Vatikanstaten närvarande. Representanter från USAs ambassad, europeiska parlamentet och FN var också närvarande.

Sedan på kvällen firade juniorerna Marcus födelsedag. Grattis till Marcus!

Idag, tidigt på morgonen, kl 10, spelar våra juniorer mot Nederländerna om silvermedaljen och samtidigt fortsätter tävlingarna för våra simmare. Matchen och tävlingen kan följas live på EMG:s hemsida, www.emg2019.com. På kvällen är det dags för avslutningsceremonin och medaljceremoni för juniorerna som sker i Ludovika Campus. Tänk på att om du är här i Budapest och vill komma på avslutningen så är det viktigt att ta med sig pass eller nationellt ID-kort, annars kommer man inte in.