Igår var det dags för avslutningen men innan den var det dags för juniorerna att kämpa om silver och simmarna att avsluta sina sista tävlingar.

Dagen började med juniorerna som kämpade mot Nederländerna om silver medaljen. Efter en spänningsrik match med förlängning vann Juniorerna med 2-1 och säkrade silver medaljen. Under matchen hade vi många supportrar bland andra svenska vice ambassadör Katarina Szécsi Åsbrink. Juniorerna var jätte tacksamma för alla som hejade på både här i Budapest och hemma framför datorn. Stort grattis till våra fotbollsjuniorer

Under hela förmiddagen tävlade simmarna och resultatet för de svenska simmarna blev 2 guld, 3 silver och en brons medalj för dagen. Återigen stort grattis till Alicia Broner Fredriksson och Daniela Broner Fredriksson.

På kvällen var det dags för avslutningen som hölls i Ludovika Campus. Avslutningen började med tal från olika funktionärer bland andra Motti Tichauer. Sedan blev volontärerna tackade för sina insatser och ett akrobatiskt stycke framfördes. Efter det var det dags för disko och medaljceremoni för juniorerna. Samtidigt pågick den berömda Makkabi byter dagen där alla deltagare byter kläder med varandra.

Idag är det dags för hemresa och truppen delas upp i 3 mindre grupper som flyger till olika platser, Göteborg, Stockholm och Malmö. Flyget till Göteborg avgår 12:15, flyget till Stockholm 15:00 och till Malmö 16:30.

Då säger vi tack för detta året och om du är intresserad att åka med i framtiden kan du anmäla ditt intresse via följande länk:
https://maccabisweden.se/makkabiader/intresseanmalan/