Det är dags att registrera dina uppgifter inför Europeiska Makkabispelen 2019 i Budapest. Du uppmanas att se över hela anmälningsdelen och ha all information tillgänglig innan du börjar.

För att du ska göra rätt ber vi dig följa instruktionerna nedan.

 1. På uppgiften passfoto, ber vi dig ta en porträttbild på dig själv. Detta ska vara taget rakt framifrån, typ som ett passfoto. Bilden ska vara i formatet jpeg. Denna bild kommer att användas på din identitetsbricka som du kommer bära runt halsen under hela Makkabiaden. Scanna in bilden på dig, lägg den på din dator och när du klickar i anmälningsformuläret så väljer du den bild som du scannade in och då laddas den upp till oss.
 2. Du uppmanas även att skicka in en bild på ditt pass. Scanna in passbilden, alternativt ta en bild med din telefon, lägg den på din dator och när du klickar i anmälningsformuläret så väljer du den bilden och då laddas den upp till oss. Följande information måste synas på bilden: Passnumret, sista giltighetsdatum samt fotot på dig. Exempel: 
 3. Kontrollera att ditt pass är helt (annars är det stor risk att du får problem redan vid utresan från Sverige) samt att giltighetstiden för passet sträcker sig minst 6 månader efter din hemkomst till Sverige.
 4. På uppgiften Förnamn och Efternamn så måste detta stavas på exakt samma sätt som det står i ditt pass – det är utifrån denna information som vi beställer dina resehandlingar. Om vi blir tvungna att göra någon ändringar och detta medför några kostnader så kommer denna kostnad att debiteras den som ej fyllt i korrekt.
 5. Du kommer även att uppmanas att ladda ner ett kontrakt och skicka in detta igen. Du ska ladda ner det kontrakt som gäller för dig. För att sedan skriva ut, läsa igenom och skriva under det. Är du omyndig ska även dina vårdnadshavare skriva under.
  • Sedan ska du skanna in kontraktet och skicka in det till oss genom att välja rätt fil när du klickar i anmälningsformuläret.
  • Om du inte har en skanner tar du ett foto på sista sidan av kontraktet och skickar in denna bild genom att lägga den på din dator och välja den när du klickar i anmälningsformuläret. Kontraktet ska vara uppladdat senast 2019-04-10.
  • Kontrakt för Ledare: Ladda ner
  • Kontrakt för deltagare och målsman: Ladda ner
 6. När du har fyllt i hela anmälan och kryssat i rutan, där du bekräftar att din information är riktig, samt fyllt i de siffror/bokstäver som står i fältet längst ner, trycker du på skicka. Du kommer att få ett mail till den mailadress du angivit i anmälan med samma information som du har angivit – kontrollera att allt är rätt. Finner du något fel ber vi dig omgående kontakta din ledare.
 7. VIKTIGT! Om det är någon information som ej är rätt ifylld (eller om du missar att fylla i något som är obligatoriskt) så kommer du att få besked om detta på denna sida, gå upp på sidan och se efter vad som saknas. Fyll i rätt och gå sedan längst ner igen och fyll i de siffror/bokstäver som står i fältet längst ner. Tryck sedan på skicka.

Anmälningsformulär (* är obligatoriska fält)

  Mina uppgifter

  Förnamn (såsom det står skrivet i ditt pass)*

  Efternamn (såsom det står skrivet i ditt pass)*

  Kön*

  Personnummer* (enbart nummer i en följd ex. 19801112222)

  Födelseort och land*

  Mammas flicknamn*

  Gatuadress*

  Postnummer* (enbart nummer ex. 11234)

  Ort*

  C/O adress

  Din epost*

  Hemtelefonnummer (enbart nummer i en följd utan mellanrum)

  Mobiltelefonnummer* (enbart nummer i en följd utan mellanrum)

  Tar du några mediciner som står med på WADAs lista, vänligen ange nedan. Länk till listan hos Riksidrottsförbundet

  Övriga mediciner som kan vara bra att känna till

  Matpreferenser (typ vegetarian/vegan) eller allergier. (Notera att all mat är kosher)

  Mitt deltagande:

  Jag vill anmäla mig till följande gren*

  Inom din gren deltar du som*

  Vilken klass kommer du i din gren deltaga som*

  Kontaktperson vid akutfall och vårdnadshavare för icke myndig

  Förnamn*

  Efternamn*

  Eepost*

  Mobiltelefonnummer (enbart nummer i en följd)*

  Resdatum för den svenska truppen!

  Den svenska truppen kommer gemensamt resa till Budapest den 29/7 och hem den 7/8.
  Vi har bokat en gruppbiljett och tagit hänsyn till de önskemål som inkommit.

  Pass och bild till spelarlegitimation

  Passnummer*

  Nedan ska du ladda upp en bild på ditt pass. Du kan antingen skanna in det eller alternativt ta en bild på det. Viktigt är att all information och din passbild syns tydligt, se exempel:

  Ladda upp bild på giltigt pass* (se ovan) (max 2 mb)

  Nedan ska du ladda upp en poträttbild på dig själv. Bilden ska vara tagen rakt framifrån och vara i formatet jpeg (.jpeg eller .jpg). Bilden kommer att användas på din identitetsbricka som du kommer bära runt halsen under hela Makkabiaden

  Ladda upp porträttbild* (max 2 mb)

  Deltagar kontrakt

  Ladda ner det kontrakt som gäller för dig, läs igenom och skriv under detta. Skanna sedan in det och ladda upp det nedan. Kontraktet ska vara uppladdat senast 2019-04-10.

  Ladda upp kontrakt (max 2 mb)

  AVSLUTNING

  Fyll i nedastående i fältet nedan*
  captcha